قیمت سیم کارت

در جریان قیمت «خرید و فروش سیم کارت» رند و معمولی بمون!

قیمت سیم کارت

در جریان قیمت «خرید و فروش سیم کارت» رند و معمولی بمون!

آیا زمان کنارگذاشتن گوگل کروم فرارسیده است؟

حتما با خبر هستید که گوگل کروم یکی از محبوب ترین مرورگر وب دنیا است و مزیت های مختلفی برای وب گردی ارائه می دهد با این وجود، به نظر می رسد زمان آن رسیده است که استفاده از گوگل کروم را متوقف کنیم درواقع این مرورگر فضای قابل توجهی را به خود اختصاص می دهد و همین موضوع بزرگترین ضعف آن به حساب می آید.

براساس گفته‌های مهندس اینتل، فعال‌سازی Segment Heap باعث بروز اثر منفی در دیگر قطعات رایانه و دقیق‌تر، پردازنده‌ی مرکزی می‌شود. طبق بررسی‌ها، امتیاز پردازنده‌ی مرکزی رایانه در بنچمارک Speedometer 2.0 هنگام فعال‌بودن Segment Heap در گوگل کروم، ۱۰ درصد کاهش یافته بود. به‌علاوه، فعال‌بودن این قابلیت باعث افزایش ۱۳ درصدی فضای اشغال‌شده‌ی CPU و مصرف انرژی می‌شود. با اتکا بر همین دلایل، گوگل درنهایت قابلیت Segment Heap را از نسخه‌ی ۸۵ کروم به‌بعد غیرفعال می‌کند. این تصمیم گوگل موجی از انتقادات را به‌دنبال داشته استزمانش فرا رسیده است که استفاده از گوگل کروم (Google Chrome) را متوقف کنیم؟‌ شاید جواب این سؤال تا مدت‌ها پیش با قاطعیت «خیر» بود؛ اما امروزه در وضعیتی قرار گرفته‌ایم که برای کنارگذاشتن مرورگر کروم آمادگی کامل داریم. این مرورگر فضای درخورتوجهی از قطعاتی نظیر حافظه‌ی رم را اشغال می‌کند و همین موضوع بزرگ‌ترین ‌‌ضعف آن به‌حساب می‌آید. مایکروسافت مدتی پیش با انتشار به‌روزرسانی مه ۲۰۲۰ ویندوز ۱۰ به راهکاری دست یافته بود که کروم با استفاده از آن، فضای کمتری از رم را اشغال می‌کرد. این راهکار مایکروسافت کاربران زیادی را امیدوار کرده بود تا اینکه گوگل در اطلاعیه ای رسمی از غیرفعال‌سازی قابلیت مذکور خبر داد

مایکروسافت مرورگری به‌نام اج دارد که برپایه‌ی موتور کرومیوم توسعه داده شده است؛ یعنی همان موتور استفاده‌شده برای مرورگر کروم. ردموندی‌ها مدتی پیش به‌روزرسانی جدیدی برای ویندوز ۱۰ دردسترس قرار دادند که به استفاده از قابلیتی با نام Segment Heap برای اج روی می‌آورد. این قابلیت باعث می‌شود فضایی که مرورگر اجِ مبتنی‌بر کرومیوم از حافظه‌ی رم اشغال می‌کند، ۲۷ درصد کاهش پیدا کند. این روش به‌حدی مؤثر بود که گوگل نیز آن را در کروم اجرا کرد. بااین‌حال، چندی نگذشته بود که یکی از مهندسان اینتل متوجه اتفاقی مهم شد.

مرورگرهای وبِ دیگر همواره به‌دلیل داشتن سرعت کمتر و عملکرد ضعیف‌تر و تمرکز کمتر روی مباحث حریم خصوصی و امنیت، پشت‌سر کروم جای گرفته‌اند و مرورگر گوگل بسیار درخشان‌تر ظاهر شده است. اگر در طول روز برای ساعاتی طولانی وب‌گردی می‌کنید، مجبور نیستید با مرورگری بمانید که نه‌تنها کُند است؛ بلکه توجه زیادی هم به حریم خصوصی شما نشان نمی‌دهد. بهتر است همواره سراغ استفاده از مرورگری بروید که از همه‌لحاظ بهترین باشد. شاید تا سال‌ها قبل کروم در تمامی معیارها یک و سر گردن از مرورگرهای دیگر بالاتر بود؛ اما امروزه نسخه‌ی بهتری از کروم هم وجود دارد که گوگل توسعه نداده است.

گوگل کروم بهترین مرورگر کرومیوم نیست

مرورگرهایی که برپایه‌ی موتور کرومیوم توسعه داده می‌شوند، طراحی چشم‌نوازی دارند و سریع هستند و به‌سادگی می‌توان از آن‌ها استفاده کرد. کروم قبلا با اختلاف بهترین مرورگر مبتنی‌بر کرومیوم به‌حساب می‌آمد؛ به‌همین‌دلیل، کاربران با نقص‌های این مرورگر کنار می‌آمدند. یکی از انتقاداتی که به کروم وارد می‌شود، درصد نفوذ موتور جست‌و‌جوی گوگل در آن و سیاست‌های گوگل درقبال این موتور جست‌و‌جو است که به‌دفعات در رسانه‌ها خبرساز شده. همچنین، کروم شمار زیادی از افزونه‌هایی را غیرفعال می‌کند که ممکن است روی کسب‌و‌کار تبلیغ‌محور گوگل اثر منفی بگذارد. این موضوع نیز یکی دیگر از انتقاداتی است که کاربران به کروم وارد می‌کنند.

اینکه گوگل بخواهد محصولات و سرویس‌های خود را در اولویت اول قرار دهد، اتفاقی کاملا طبیعی و منطقی است و بسیاری از مردم با این موضوع مشکلی ندارند. گوگل به‌طورکلی تلاش می‌کند سرویس‌هایش را یکپارچه نگه دارد. این سیاست در کروم نیز اجرا شده و این مرورگر عمیقا با دیگر سرویس‌های گوگل در ارتباط است. این یکپارچه‌سازی مزیت‌های مختلفی به‌همراه می‌آورد و وب‌گردی را لذت‌بخش‌تر می‌کند؛ بااین‌حال، فراموش نکنید همه‌ی مردم نمی‌خواهند از اکوسیستم گوگل کامل استفاده کنند. بیشترِ کسانی که از کروم استفاده می‌کنند، صرفا از این مرورگر خوششان می‌آید و به سرویس‌های دیگر علاقه‌ای ندارند. یکپارچه‌سازی کروم با سرویس‌های دیگر گوگل، برای این افراد بسیار آزاردهنده است

 

کروم حجم زیادی از منابع سیستم را اشغال می‌کند

گوگل کروم فضای درخورتوجهی از حافظه‌ی سیستم شما را اشغال می‌کند و باعث کاهش شارژدهی باتری دستگاه می‌شود. گوگل مدت‌ها است روی قابلیت‌هایی آزمایشی کار می‌کند تا میزان اثرگذاری کروم روی عمر باتری و البته اشغال حافظه را کاهش دهد؛ اما تاکنون به نتایج مثبت خاصی دست پیدا نکرده است.

همان‌طورکه اشاره کردیم، مایکروسافت به راه‌حلی برای کاهش حافظه‌ی رم اشغال‌شده‌ی کروم دست پیدا کرده بود. خبر ناامیدکننده این است که قابلیت مذکور نیز به‌زودی در کروم غیرفعال می‌شود. کارشناسان دلایل متعددی برای نیاز بیش‌از‌حد کروم به حافظه ذکر می‌کنند؛ اما نکته این است که اغلب این مشکلات فقط برای کروم رخ می‌دهند و در مرورگرهای دیگر دیده نمی‌شوند. دیگر مرورگرهای مبتنی‌بر موتور کرومیوم نظیر مایکروسافت اج و بریو (Brave) برخلاف کروم، فضای زیادی از حافظه را اشغال نمی‌کنند. این موضوع برای مرورگرهای غیرکرومیوم نظیر سافاری و موزیلا فایرفاکس هم صدق می‌کند.

سیستم مسدودسازی تبلیغ در کروم، محدود است

کسب‌و‌کار گوگل تا حد بسیار زیادی به تبلیغات آنلاین وابستگی دارد و بسیاری از تبلیغات هدف‌داری که در سراسر وب می‌بینید، مستقیما از گوگل می‌آیند یا اینکه از داده‌های جمع‌آوری‌شده‌ی این شرکت استفاده می‌کنند. گوگل به‌منظور اینکه مطمئن شود کاربران همچنان تبلیغات را می‌بینند و با آن‌ها تعامل برقرار می‌کنند، تصمیم گرفته تنها برخی از انواع تبلیغات را مسدود کند. گوگل کروم آن دسته از تبلیغاتی را محدود می‌کند که افزونه‌‌هایی نظیر AdBlock از پس مسدودکردن آن‌ها برمی‌آیند. این موضوع باعث شده است تجربه‌ی کاملا بدون تبلیغ در گوگل کروم غیرممکن باشد. ازطریق بعضی از افزونه‌ها امکان مسدودسازی برخی تبلیغات وجود دارد؛ اما نمی‌توانید همه‌ی آن‌ها را مسدود کنید.

افزون‌براین، مرورگرهایی نظیر بریو یا نسخه‌ی ویژه‌ی آن با نام Bold که تبلیغات مزاحم ندارد، تجربه‌ای شبیه به کروم را بدون تبلیغات ارائه می‌دهند. از بین دیگر مرورگرهایی که چنین رویکردی دارند، می‌توانیم به اپرا ویوالدی اشاره کنیم. این مرورگرها درزمینه‌ی مسدودسازی سیستم‌های رهگیری در وب‌سایت‌ها نیز عملکردی موفقی دارند و معمولا توجه بیشتری به حریم خصوصی نشان می‌دهند و از قابلیت‌های امنیتی بهتری بهره می‌برند. مرورگر بریو مبحث مسدودسازی تبلیغات را به‌حدی جدی می‌گیرد که اگر تصمیم بگیرید تبلیغات را مسدود نکنید به شما پول می دهد.

تنظیمات حریم خصوصی کروم چندان فراگیر نیست

گوکل کروم درزمینه‌ی محافظت از فعالیت وب‌گردی و داده‌های شخصی شما دربرابر هکرها و نیز شرکت‌هایی که ممکن است از داده‌ها سوءاستفاده کنند، عملکردی بسیار مطلوبی دارد؛ بااین‌حال، داده‌هایی که کروم جمع می‌کند، همچنان دراختیار خود گوگل قرار می‌گیرند.

اگر بخواهیم منصفانه بگوییم، تنظیمات حریم خصوصی گوگل در سال‌های اخیر بهبودهای زیادی به‌خود دیده‌ است و به‌لطف سیاست‌های جدید، کاربران می‌توانند برخی از داده‌های جمع‌آوری‌شده‌ی گوگل را کنترل کنند. به‌علاوه، حساب‌های کاربری گوگل به‌گونه‌ای تنظیم شده‌اند که به‌صورت پیش‌فرض و خودکار، داده‌های ذخیره‌شده را حذف کنند. بااین‌همه، گوگل با استفاده از شیوه‌های ویژه و متعدد داده‌های دقیقی از شما جمع‌آوری می‌کند و با شرکت‌های تبلیغاتی به‌اشتراک می‌گذارد

کروم داده‌های بسیار زیادی از شما را جمع می‌کند و تا حدی که ازلحاظ قانونی اجازه داشته باشد، آن‌ها را به سرورهای گوگل می‌فرستد. این موضوع به‌ویژه برای کسانی صدق می‌کند که مداوم در حساب کاربری گوگل خود وارد شده باشند. نحوه‌ی رهگیری فعالیت‌های شما به‌دست گوگل با روش هکرها و افراد سودجو متفاوت است؛ باوجوداین، سیاست‌هایی که این شرکت در پیش دارد، باعث ایجاد خطرهای متعددی برای حریم خصوصی کاربر می‌شود؛ به‌ویژه اگر همچون اتفاقی که مدتی پیش رخ داد، سروری خاص دچار مشکل شود و داده‌ها را دردسترس عموم قرار دهد

خوشبختانه امروزه جایگزین‌های مناسبی برای کروم یافت می‌شوند که عمده‌ی آن‌ها برپایه‌ی موتور کرومیوم توسعه داده شده‌اند؛‌ بنابراین، از سرعت کافی برخوردار هستند. تقریبا تک‌تک این مرورگرها تجربه‌ای بسیار نزدیک ‌به گوگل کروم ارائه می‌دهند و وب‌گردی با آن‌ها کاری ساده و لذت‌بخش است. در این مرورگرهای کرومیوم، از سرویس‌های دیگر گوگل خبری نیست. در نظر داشته باشید که تقریبا در تمامی مرورگرهای دیگر نیز می‌توانید از جیمیل، گوگل درایو، یوتیوب و اپلیکیشن‌های تحت‌وب دیگر گوگل استفاد کنید و حتی برای این سرویس‌ها نیز جایگزین‌هایی عالی پیدا می‌شوند

گوشی‌های هوشمند با شارژرهای سریع ۱۰۰ واتی سال آینده روانه ی بازار خواهند شد

بر اساس اطلاعات منتشر شده کمپانی شیائومی در مارس سال گذشته از نخستین شارژ 100واتی را برای گوشی های هوشمند معرفی کرده است و ادعا می کند تا اوایل سال 2021  روانه ی بازار خواهد شد. ویوو شارژر عظیم ۱۲۰ واتی را به‌نام Super FlashCharge معرفی کرد که بر اساس ادعای این کمپانی، یک باتری چهار هزار میلی‌آمپری را در ۱۳ دقیقه شارژ می‌کند. در حال حاضر و با وجود گذشت بیش از یک سال، هنوز هیچکدام از دو کمپانی برنامه‌ی عرضه‌ی شارژرهای سریع و قدرتمند را برای گوشی‌های هوشمند تجاری اعلام نکرده‌اند.

شیائومی هنوز هیچ گوشی هوشمند گیمینگی با برند Mi به بازار عرضه نکرده است. باتوجه‌به شایعه‌های اخیر می‌توان پیش‌بینی کرد که این شرکت شارژر ۱۰۰ واتی را با گوشی برند بلک شارک به بازار عرضه کند. ویوو هم احتمالا در سال آینده اولین گوشی گیمینگ خود را با بهره‌مندی از شارژر ۱۲۰ واتی معرفی و عرضه می‌کند. برند گوشی‌های گیمینگ ویوو نیز احتمالا iQOO خواهد بود. سومین شرکتی که احتمالا در مسیر طراحی و توسعه‌ی شارژرهای ۱۰۰ واتی قرار دارد، نوبیا است. آن‌ها ابتدای سال جاری اولین گوشی مخصوص بازی خود را با نمایشگر ۱۴۴ هرتزی به بازار عرضه کردند.

اطلاعات جدیدی که توسط Digital Chat Station منتشر شد، ادعا می‌کنند که گوشی‌های هوشمند مخصوص مصرف‌کننده تا نیمه‌ی اول سال ۲۰۲۱ به شارژرهایی با توان بیش از ۱۰۰ وات برای شارژ سریع مجهز می‌شوند. منبع مذکور ادعا می‌کند که از میان چهار تولیدکننده‌ی چینی گوشی‌های هوشمند گیمیگ، سه شرکت تصمیم دارند تا شارژ سریع ۱۰۰ واتی را در سال آینده به گوشی‌های خود اضافه کنند. اضافه شدن شارژرهای قدرتمند، قطعا با افزایش ظرفیت و ابعاد باتری‌ها همراه خواهد بود.

شیائومی در ماه مارس سال گذشته، اولین شارژر سریع ۱۰۰ واتی را برای گوشی‌های هوشمند معرفی کرد. سه ماه بعد، ویوو شارژر عظیم ۱۲۰ واتی را به‌نام Super FlashCharge معرفی کرد که طبق ادعای شرکت، یک باتری چهار هزار میلی‌آمپری را در ۱۳ دقیقه شارژ می‌کند. اکنون و با وجود گذشت بیش از یک سال، هنوز هیچ‌یک از دو شرکت برنامه‌ی عرضه‌ی شارژرهای سریع و قدرتمند را برای گوشی‌های هوشمند تجاری اعلام نکرده‌اند.

گوشی‌های پرچم‌دار و گیمینگ سال آینده، علاوه بر بهره‌مندی از شارژرهای سریع، از قابلیت مهم دیگری هم بهره خواهند برد. اسنپدراگون ۸۷۵ احتمالا پردازنده‌ی غالب بازار در آن دسته می‌شود. این پردازنده ، اولین محصول کوالکام محسوب می‌شود که از فناوری تولید پنج نانومتری TSMC بهره‌ می‌برد.

رونمایی دوباره از گوشی Honor 7

با توجه به گزارشات اعلام شده، کمپانی هواوی از گوشی هوشمند پرچمدار Honor 7 رونمایی و قرار است به زودی در بازار گوشی های هوشمند خارج از چین عرضه شود. این شرکت تصمیم گرفته است این گوشی را مجددا در جریان برگزاری یک رویداد در انگلیس هم رونمایی کند.

در گوشی Honor 7‌ از یک صفحه نمایش ۵.۲ اینچی با کیفیت ۱۰۸۰p و رزولوشن Full HD استفاده شده است. هوآوی در این گوشی از یک دوربین اصلی ۲۰‌ مگاپیکسلی و یک دوربین ۸ مگاپیکسلی برای عکس‌برداری‌های سلفی بهره گرفته است. از دیگر ویژگی‌های این محصول باید به ۳ گیگابایت رم، ۱۶ و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی قابل ارتقا و یک باتری ۳۱۰۰ میلی‌آمپر ساعتی اشاره کرد. توان پردازشی گوشی Honor 7 از طریق یک چیپ‌ست Kirin 935 و پردازنده هشت هسته‌ای Cortex-A53 با سرعت ۲.۲ گیگاهرتز تامین می‌شود. لازم به ذکر است که هوآوی در این گوشی از سیستم‌عامل اندروید ۵.۰ لالی‌پاپ همراه با رابط کاربری Emotion UI 3.1 استفاده کرده است.

پیش از این هوآوی برای رونمایی از Honor 7 و دو دستگاه جانبی شامل یک دستگاه پوشیدنی با نام Honor Band Zero و یک هدست بلوتوثی به نام Honor Whistle یک تیزر تبلیغاتی منتشر کرده بود. این در حالی است که در حال حاضر این شرکت قصد دارد بار دیگر در تاریخ ۲۷ آگوست (۵ شهریور) گوشی Honor 7 را در جریان برگزاری یک رویداد جدید در انگلیس معرفی کند. احتمالا هوآوی مدتی پس از برگزاری مراسم رونمایی دوباره از این گوشی، آن را در این کشور هم عرضه خواهد کرد.

 

کاهش درآمدهای HP در سه ماه‌ی سوم سال ۲۰۱۵

باتوجه به گزارشات اعلام شده مبنی بر اینکه کمپانی HP علیرغم تغییرات تشکیلاتی که اخیرا داشت، نتایج درآمدهای مربوط به سه ماهه‌ی سوم سال ۲۰۱۵ میلادی را منتشر کرده که نشان دهنده ی افت قابل توجه نرخ سود این شرکت است.

فروش این شرکت در مقایسه با سال گذشته، به میزان ۸.۱۱ درصد افت داشته و از ۲۷.۵۸۵ میلیارد دلار به ۲۵.۳۴۹ دلار رسیده است. درآمد خالص HP به میزان ۱۳.۳ درصد کاهش داشته و از ۹۸۵ میلیون دلار به ۸۵۴ میلیون دلار سقوط کرده است.

در تاریخ دهم آبان امسال شرکت HP به دو شرکت مجزای .HP Enterprise Inc و .HP Inc تقسیم خواهد شد. شرکت دوم با مدیریت «داین ویزلر» (Dion Weisler) اداره خواهد شد و «مگ ویتمن» (Meg Whitman) ریاست گروه‌های کامپیوتر شخصی و پرینتر را به عهده خواهد داشت. در این میان، «پت روسو» (Pat Russo) هم در شرکت HP Enterprise Inc. بر صندلی ریاست خواهد نشست و گروه‌های نرم‌افزار، خدمات و تکنولوژی‌های مربوط به شبکه‌های تجاری را اداره خواهد کرد.

درآمد حاصل از محصولات و خدمات مهم HP کاهش چشمگیری داشته، به عنوان مثال سیستم‌های شخصی ۱۳ درصد، پرینترها ۱۲ درصد و خدمات تجاری ۶ درصد افت درآمد داشته‌‌اند. میزان صادرات شرکت HP هم روند نزولی داشته و این شرکت ۲۰ درصد کامپیوتر شخصی و ۳ درصد نوت‌بوک‌های کمتری صادر کرده است.

مدل جدید گلکسی S5 در راه است

بر اساس اطلاعات منتشر شده، کمپانی سامسونگ تصمیم گرفته است مدل جدیدی از گوشی هوشمند گلکسی S5 را با نام گلکسی S5 Neo را روانه بازار کند، سال گذشته هم این گوشی در یکی از بنچمارک‌ها آزمایش شده بود، اما از آن به بعد دیگر خبری درباره S5 Neo منتشر نشد.

مدل جدید گوشی S5 با نام G903F شناخته می‌شود. لازم به ذکر است که این شماره، با شماره‌ای که سال گذشته از این گوشی منتشر شده بود، متفاوت است. با توجه به اطلاعات به‌دست آمده، به‌نظر می‌رسد که سامسونگ قصد دارد این گوشی را با اندروید ۵.۱ راهی بازار کند. همچنین یک چیپ‌ست Exynos هشت هسته‌ای و ۲ گیگابایت رم هم برای آن در نظر گرفته شده است.
به‌تازگی اطلاعات این گوشی در یک بنچمارک قرار گرفته است و به همین دلیل احتمال عرضه آن بیشتر از قبل شده است. سال گذشته هم این گوشی در یکی از بنچمارک‌ها آزمایش شده بود، اما از آن به بعد دیگر خبری درباره S5 Neo منتشر نشد.این اطلاعات که در GeekBench قرار گرفته‌اند به این موضوع اشاره می‌کنند که سامسونگ از چیپ‌ست Exynos 5422 که شامل یک پردازنده هشت هسته‌ای Cortex-A15 با سرعت ۱.۶ گیگاهرتز می‌شود، استفاده کرده است. این پردازنده از نظر قدرت با پردازنده گوشی گلکسی S6 فاصله زیادی دارد و بسیار ضعیف‌تر است. هنوز اطلاعات بیشتری درباره این گوشی منتشر نشده است.
این خبر درحالی منتشر شده که این شرکت قصد دارد در ماه آینده دو گوشی گلکسی S6 اج پلاس و نوت ۵ را معرفی کند.